Брандиране на витрина и интериорни стени с фолио

брандиране-на-витрини

Идея...Дизайн и визуализация...Печат и изработка...Монтаж

Фолиото остава един от на ефектните и изгодни варианти за брандиране на вашият бизнес. Изпълнява се за кратко време и променя лицето на вашата витрина, фасада и интериор. Процеса на брандиране на витрини, магазини, салони за красота, офиси и интериорни стени има своите специфики, за да останете доволни е важно да се доверите на професионалисти.

брандиране

ИДЕЯ 1

Имате идея или имате нужда помощ. Ние сме на среща. Ще бъде необходимо да направим оглед или да ни изпратите подробен снимков материал на обекта. Така ще може да ви помогнем и заедно ще изготвим идея за вашия дизайн.

ДИЗАЙН И ВИЗУАЛИЗАЦИЯ 2

Ще изработим дизайн и ще го визуализираме върху вашият обект. АКО РАЗПОЛАГАТЕ СЪС ГОТОВ ДИЗАЙН И ВИЗУАЛИЗАЦИЯ ЩЕ ПРИСТЪПИМ КЪМ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА.

ПЕЧАТ И ИЗРАБОТКА 3

Цветен широкоформатен печат на изображения, текст върху плътно, транслуцентно или перфо фолио. Плотерно изрязване на рекламни надписи от фолиа в различни цветове и транспортиране. Контурно изрязване на напечатани избражения.

МОНТАЖ НА ФОЛИО 4

Монтажът на фолио е специфичен процес, който зависи от редица фактори и подготвителни процеси преди полагането на фолиото. Ние познаваме спецификите на всеки един вид фолио за апликация. Това ни позволява да гарантираме качествено извършване на услугата.

Изпрати запитване. Получи оферта

Имате въпроси не се колебайте свържете се с нас.

Разнообразни видове брандиране на витрини и интериорни стени

Изрязано фолио

Изрязани надписи и декоративнни елементи, фризове от изрязано фолио в различна цветова гама за витрини, паравани и прозорци

Матиране на витрина

Матиране на витрини с витражно фолио(пясъкоструй), в което може да са врязани или добавени елементи

Напечатано фолио за интериор

Широкоформатен печат на фолио за интериор

Перфо фолио за прозорци и витрини

Широкоформатен печат на перфо фолио за прозорци и витрини

Напечатано фолио

Пълно или частично облепване с принтирана визия или цветно фолио на витрини, паравани, прозорци и плоскости

Изрязано фолио за интериорни стени

Плотерно изрязано цветно фолио монтирано на интериорна стена

Стикери работно време

Плотерно изрязано цветно / витражно фолио или стикер от напечатано фолио

Матиране на стъклени панели

Матиране на стъклени панели на балкони

Техники

• Плотерно изрязване на рекламни надписи и графики от PVC фолиа в различни цветове.

• Плотерно изрязване по кът контур на напечатано изображение.

• Широкоформатен цветен печат на текст и снимки върху плътно или перфо фолио за прозорци и витрини.

Възможни са комбинации за постигане на максимален ефект при брандиране на витрини и интериорни стени.

Видове фолиа

• Напечатано фолио: фолио, върху което се отпечатват изображения и надписи чрез широкоформатен печат. С цел удължаване на експлоатационния срок може да бъде ламинирано с UV устойчив ламинат.

• Перфо фолио: Използва се за широкоформатен печат и облепване на витрини и прозорци. Фолиото е перфорирано , което позволява на светлината да преминава . Така витрината става с еднопосочна видимост. ПРЕЗ ДЕНЯ, от вън минувачите вижда единствено отпечатаното изображение. От вътре има видимост навън, но силата на светлината е намалена и не дразни очите. Качеството на изображението е високо, от разстояние е невъзможно да се определи, дали е перфо фолио или плътно. ПРЕЗ НОЩТА, когато помещението е осветено, а външната среда е тъмна, видимостта се обръща. Отвън се вижда освестеното помещение. Отвътре видимостта навън се намалява в зависимост осветеността.

• Витражно фолио (пясъкоструй): Сребристо полупрозрачно матово фолио, пясъкоструй, заскрежено или изпотено стъкло. Ограничава видимостта през витрината, като в същото време фолиото пропуска светлина. Матовото фолио за стъкло може да се прорязва на плотер, за да се създават декоративни елементи, лога и надписи. Фолиото е приложимо за външни витрини. По често се използва за декорация на интериорни прозрачни стени в офиси. Така се разделя общото пространство и се създава чувство за уединение и комфорт за служителите в офиси.

• Цветно фолио за стъкло: Плътни цветни фолиа, предимно се използват за изрязване на плотер. Цветовете се избират по картел. От фолиата се изрязват надписи и графични елементи. С наслагване на фолиа в различни цветове може да получат графични изображения в повече цветове. Яркостта на цветовете е по добра от напечатаното фолио. За постигане на ефект, когато е необходимо да изпъкнат по-тъмните надписи на фона на витрината, поставя светла подложка.

• Транслуцентно фолио: По принцип се прилага за изработка на висококачествени светещи табели и тониране на вътрешно осветени знаци от плексиглас, стъкла и банерни материали. При отпечатване на визия и поставянето на стъклото позволява преминаването на свтлина в помещението.

Възможни са комбинации за постигане на максимален ефект при брандиране на витрини и интериорни стени.

Изпрати запитване. Получи оферта

Имате въпроси не се колебайте свържете се с нас.

Цени брандиране на витрини и интериорни стени
оглед и взимане на размери*
0/40 лв

*Огледът се заплаща авансово. Огледът е безплатен ако ни изпратите необходимата информация и не се налага взимане на точни размери.

**Цените са за  гр. София. Услуги извън гр. София се договаря цена за транспорт и допълнителни разходи

Цената на всеки проект се изготвя индивидуално.

Причината за това е, че има много променливи за инчисляването на крайната цена.
Зависи от:

сложността на дизайна (ако няма такъв)
марката и качеството на фолиото
трудност на демонтаж / монтаж
други