Предпазни паравани от плексиглас и стъкло за офиси, магазини, обществени сгради и търговски обекти.

Предпазете вас и персонала си с предпазен параван.

 

Световното предизвикателство COVID 19 промени изцяло нашето ежедневие и начин на работа. Най-важното за всеки един от нас е здравето.

За да бъдем максимално полезни, ние ви предлагаме предпазни, плексигласови, стъклени или поликарбонатни паравани за вашия бизнес.

предпазни паравани от плексиглас

предпазни паравани от стъкло

В зависимост от  помещението (офис, магазин, регистратура, каса, кабинет или друго помещение) ние можем да изработим преграда, която да защитава екипа ви в максимална степен и да може да гарантирате безопасността на клиентите си.

  Всеки проект се изготвя по индивидуални размери на клиента. Избора на материал зависи от спецификата и мястото за монтаж.

Параваните могат да бъдат както монтирани, така и подвижни. В зависимост от материала, от който са изработени те могат да бъдат и сгъваеми и лесни за прибиране.

 

Изпрати запитване. Получи оферта.

Имате въпроси не се колебайте свържете се с нас.

Всеки от материали има своите предимства и недостатъци.

 

плексиглас

Най-масово използвания за тази цел материал в последно време. Плексигласът е синтетичен термопластичен прозрачен полимер. Приблизително два пъти по-малко тегло от тава на стъклото

еластичност
здравина
лесно надраскване
трудност при почистване
ниско тегло
цена

закалено (темперирано) стъкло

Закаленото стъкло обезопасено стъкло. Това се постига след определена обработка. Така стъклото се усилва и при счупване се пръска на малки за разлика обикновенното стъкло.

еластичност
здравина
лесно надраскване
трудност при почистване
ниско тегло
цена

поликарбонат

Поликарбонатът има висока устойчивост на удар. Устойчив е на външни влияния. Материалът не се изменя от атмосферните въздействия. Ползва се при специфички проекти, където се изискват сложни геометрични форми и нужна здравина и еластичност.

еластичност
здравина
лесно надраскване
трудност при почистване
ниско тегло
цена