Светлината вдъхва живот на вашата реклама. Тя я прави забележима за минувачи и шофьори.

Ярките реклами винаги привличат вниманиято, докато шофирате  из града или се разхождате.

Правят впечатление такива с:

  перфектен вид и осветяване;

  неправилно осветяване - ярки светещи точки и/или тъмни петна;

  технически неизправности - свети само част от рекламата.

 

светещи реклами ads

В комбинация с вашите идеи и нашите съвети ще изработим проект за вашата реклама.


Идея...Дизайн и визуализация...Изработка...Монтаж

ИДЕЯ 1

Добрата идеята е в основата на всеки един проект. Ние сме насреща при нужда от помощ. Ще бъде необходимо да направим оглед или да ни изпратите подробен снимков материал на обекта. На основата на тази информация ще дадем нашите предложения.

ДИЗАЙН И ВИЗУАЛИЗАЦИЯ 2

Ще изработим дизайн и ще го визуализираме върху вашият обект. АКО РАЗПОЛАГАТЕ СЪС ГОТОВ ДИЗАЙН И ВИЗУАЛИЗАЦИЯ ЩЕ ПРИСТЪПИМ КЪМ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА.

ИЗРАБОТКА 3

На база на нашия опит ще вложим най-подходящите материали, така че реклама да запази отличния си вид дълго време. От вашият бюджет ще зависи: качеството определени компоненти и продължителността на гаранционното облужване, което ще ви предложим. Ние ще направим вашата реклама да оставя приятно усещане у хората, които я виждат.

МОНТАЖ 4

Извършваме интериорни и екстериорни монтажи с помоща на: стълби, скелета, ножична вишка, авто вишка.

Изпратете запитване.

Вдъхнете живот на вашата рекламата.

Какви стандартни и нестандартни светещи реклами може да изработим за вас:

Изработена от алуминий или от друг (черен или цветен метал) в необходимата форма и размер в зависимост от вашата нестандартна идея.
Изработват се от алуминий. За изрязването на формите и буквите се използва компютъризиран лазер или фреза. Размерът на борда се определя индивидуално за всеки проект. Бордът и лицето за заваряват за отлична здравина. Добавят се дистанционери за монтаж и се боядисват прахово в избран от вас цвят.
За лицето се използва висококачествен плексиглас в определени случаи се ползва и транслуцентно фолио в подходяща цветова гама за вашият бранд. За изрязване на плексигласа се използва компютъризиран лазер или фреза. Бордът на буквите се изработва от фабрично боядисан алуминиев профил. За залепването на лицето към борда използваме най-висок клас лепила, който гарантират здравината и цялостта на конструкцията на буквите.
Лицето се изработва от прахово боядисан или стилизиран алуминий / еталбонд с фабричен цвят или шарка / друг материал, който се облепва с висок клас фолио в цвят отговарящ на вашата визия. Бордът на буквите се изработва от плексиглас с фабричен цвят или се покрива с транслуцентно фолио в подходящ цвят. За изрязването на лицето се използва компютъризиран лазер или фреза.
Лицето и бордът се изработват от висококачествен плексиглас в цвят отговарящ на вашата визия. За изрязването на плексигласа се използва компютъризиран лазер или фреза. За залепването на лицето към борда използваме най-висок клас лепила, който гарантират здравина и гарантират целостта на конструкцията на буквите.
Изработва се конструкция, която се облича с еталбонд. Предварително в еталбонда са врязани необходимите букви или форми. Врязването се прави на компютъризирана фреза. Материалът е в избран от вас цвят или се облепва с висококачествено фолио. На местата на врязаните форми и букви се залепва плексиглас с високо качество в цвят избран от вас или транслуцентно фолио. За визуален ефект може да бъде добавен обем на буквите и формите от различна дебелина плексиглас. За залепването на плексигласа използваме най-висок клас лепила, който гарантират здравина и гарантират целостта на рекламата.
Изработва се олекотена конструкция. Бордът е предимно от прахово боядисан в избран от вас цвят алуминий. Лицето е от специален винил или плексиглас. Нанасянето на надписите и графиките става чрез: печат върху винила или плексигласа; изрязано транслучентно фолио.