Търсите кой да изработи вашата рекламна табела?

Нека ви помогнем

В ежедневието си се сблъскаме с табели навсякъде.

фирмена

Накъде сме без информационни и рекламни табели?
Налага ви се да търсите фирма на даден адрес и се надявате да има табелка с номера на улицата, която търсите. Още по-лесно ще бъде ако има и табела на фирмата. И ако може да са на място с добра видимост.

Информационни по предназначение

Съдържат: пояснения, упътване, предупреждения, забрани или задължителна информация.

Рекламни по предназначение

В динамичната сфера на маркетинга винаги се търсят ефективни начини за рекламиране на бизнеса с цел достигане на потенциални клиенти. Рекламната табелата се поставя около, на разстояние, пред или на помещение, за да знаем кой е обитателя, естеството на неговия бизнес или определено послание.

Интериорни в зависимост от монтажа

Придават завършен вид на бранд ви отвътре и помагат на вашите клиенти да се ориентират във вашия обект.

Екстериорни (външни) в зависимост от монтажа

Прeдставя информация или бизнеса ви отвън и ви прави разпознаваеми за минувачите. Спрецифичното за тези рекламни табели е че са изложени на неблагоприятни метериологични условия, който променят външния вид с течение на времето. При грешен подбор на материали стареенето се ускорява.

Знаете каква табела искате. Нека я изработим за вас.

Изпратете запитване.

Изработване на информационни и рекламни табели

При изработването на табели се изработват разнообразни материали: черни и цветни метали (алуминий); композитни материали (еталбонд); плексиглас; винил; фолио; коматекс и други. Използват се техники като директен печат, врязване, гравиране;